Svenska English

Skriv ut Skriv ut

Hej Eva Knutsson heter jag!

www.evaknutsson.se / www.akubalans.se

Mina företag: Akubalans, allt för din hälsa & Eva Knutsson AB: ett eventsäljbolag med uppdrag på mässor och olika event över hela Sverige. 

Jag kommer  ursprungligen från Nykvarn, bodde halvårsvis i Stuvsta och på en ö i Stockholms skärgård. Vår dotter växte upp, och det var dags för en ny fas i livet.Vi sålde våra bostäder i Stockholm, och flyttade ner till  vår gård på Österlen 2015.

Jag har alltid varit intresserad av människors hälsa och välbefinnande. Att sätta upp mål och driva verksamheter framåt är något jag gör hela tiden.

Jag startade min karriär i Restaurangbranchen, jag drev en  luncrestaurang mitt i Stockholm, här var det fokus på vällagad mat. 2002 beslutade jag mig för att gå vidare och utveckla andra sidor av mig själv, men fortfarande med fokus på hälsa.

Numera kan jag titulera mig: Certifierad Akupunktör, Yogainstruktör, TuiNamassör, Feng Shuikonsult . Mina behandlingar ger jag i ett separat hus på vår gård, och inom kort är min yogastudio klar att tas i bruk i vårt stall.

Du hittar mig i Blästorp som är beläget mellan Hammenhög och Borrby.

Kontakta mig gärna om du har frågor, eller vill boka en behandling. Ser fram emot att få träffa dig. Välkommen!

mail: eva@akubalans.se                                                                                             mobil: 070 - 4912717

Vänliga hälsningar

Eva 


« Tillbaka till medlemslistan

Sök på Qlara.net
Dela