Svenska English

Skriv ut Skriv ut

Jag heter Lena Bottner och bor i Tomelilla kommun, utanför en mindre by som heter SkåneTranås. Tillsammans med min sambo och två katter. Jag är utbildad socionom och Certifierad samtalsterapeut och har studerat mindfullnes och är även Diplomerad massör.

I många, många år har jag arbetat med människor och det är mitt stora intresse, främst inom kommunal verksamhet i vård, omsorg/äldreomsorg och socialt arbete. Under vintern 2014-2015 arbetade jag fram en affärsplan och skred till verket och blev min egen. Företaget heter Bottnerskommunikation och jag säljer mina tjänster till de kunder som vill utveckla sin mellanmänskliga kommunikation. Att kommunicera med varandra är en grundförutsättning för vår arts överlevnad. Det innebär också att kunna lära känna sig själv inför möten med andra människor. Att kunna bygga goda relationer. Hur och vad blir resultatet? I tider av stress och högre krav på oss är det lätt att glömma vad som händer här och nu.  Inom vård och omsorg och i socialt arbete försvinner de goda samtalen i takt med att allt ska gå fortare och fortare.

En god mellanmänsklig kommunikation, det enkla lilla, som ger så mycket mera.

Jag arbetar med och för företag och personalgrupper,  inom kommun, landsting/region och andra vård- eller assistansbolag. Statliga myndigheter som försäkringskassa och arbetsförmedling. Där det finns behov av att bygga goda relationer med utvecklande och förbättrande åtgärder i form av föreläsningar, workshops, utbildning. 

Jag erbjuder enskilda samtal för dig som vill påbörja en personlig utveckling, eller har behov av en samtalspartner, i terapi, coaching och antistressprogram.

Med en god melanmänsklig kommunikation blir du effektiv i ditt sätt att vara. Målinriktad och slipper onödig stress som påverkar oss alla negativt. Din empatiska sida utvecklas också, både för dig själv och andra runt omkring.


« Tillbaka till medlemslistan

Sök på Qlara.net
Dela