Svenska English

Skriv ut Skriv ut

 

Vill du må ditt allra bästa!

Genom förändring och nytänkande av kost, rörelse, aktivitet i din vardag hittar du en balans som känns bra för dig.

 Jag har de rätta kunskaperna och verktygen!

 

 

 

Jag är Annika och är:
  • Diplomerad kostrådgivare av Anna Hallén Utbildningar(fokus på Naturlig Artegen kost och individanpassad lågkolhydratkost med naturliga fetter. All kunskap är baserad på en evolutionär grund, näringsfysiologi och modern forskning)
  • Diplomerad kostrådgivare av Sverigehälsan med KBT inriktning.(Generell utbildning inom kostrådgivning, med fokus på vad du ska välja av dagens mat och hur du kan göra för att förändra en del av dina vanor med olika verktyg.)
  • Intensivutbildad av Bitten Jonsson, Sveriges ledande kvinna inom sockerberoende problematiken.
  • Kock, utbildad för Restaurang & storhushåll jag har arbetat med detta i många år.
  • Väl insatt i och har egen erfarenhet av hur det är att leva med ett sockerberoende.

Ett av mina stora intressen är matlagning, att utforma recept och jag lägger stor vikt på bra och säkra råvaror utifrån mina erfarenheter och min kunskap. Jag arbetar med barn och har själv egna barn och jag vet att det kan behövas lite ”trolleri” ibland för att vänja barn vid nya smaker och vanor. Jag har en del tips kring detta som jag gärna delar med mig av.

Jag erbjuder:

  • individuell kost och hälsorådgivning
  • föreläsningar
  • matlagningskurser
  • egna recept  baserat på Naturlig mat i grunden 

Min bakgrund: Jag har själv gjort en livsstilsförändring, resan till där jag är idag har inte varit spikrak. Din resa dit behöver kanske inte vara berg och dalbana om du tar tag i det idag, det är aldrig försent att förändra. Och med små förändringar i din vardag kan vi tillsammans med hjälp av de rätta verktygen som passar för dig i ditt liv, hitta en balans som känns bra för dig. Det gäller att hitta rätt verktyg vid rätt tillfälle.

I dag lever jag och njuter av livet och fokuserar på min hälsa och med livet i balans. En del i detta är att jag har möjligheten till att hjälpa andra och underlätta resan till ett friskare, hälsosammare och smalare liv.

Kontakta mig på  
annika@annikalindborg.se
 
0709-39 90 45« Tillbaka till medlemslistan

Sök på Qlara.net
Dela